Parlem signa un acord amb el Cercle Català de Negocis per oferir condicions avantatjoses als seus associats ::: CAST A CONT

Publicado el por En Silencio (autor)

 (photo: )
Parlem, l'Operadora de Telecomunicacions de Catalunya, anuncia l'acord amb el Cercle Català de Negocis, a través del qual Parlem oferirà gratuïtament un estudi dels costos de les comunicacions dels seus associats (ADSL, fibra, fix; mòbil i solucions ad hoc) i la garantia que, amb els serveis de Parlem, podran estalviar un mínim anual del 15% mantenint la mateixa solució tècnica o, si és possible, millorant-la.
 
A més d'aquestes condicions favorables, Parlem oferirà als associats del Cercle Català de Negocis els avantatges de què ja gaudeixen tots els seus clients: un servei proper, en català i de qualitat.
 
Amb la signatura d’aquest acord, Parlem amplia els convenis de que ja disposa amb membres associats a col·lectius empresarials, institucionals i col·legis professionals, entre d’altres.
 
Parlem és una operadora de telecomunicacions —la primera catalana— que opera des del novembre del 2014. Actualment ofereix serveis de telefonia mòbil i internet 4G, ADSL, telefonia fixa, fibra òptica i televisió.
 
El Cercle Català de Negocis és una associació d'empresaris, autònoms i professionals sobiranistes fundada el 2008, d'ideologia transversal i no vinculada a cap partit polític, que defensa la protecció de la petita i mitjana empresa catalana davant de les empreses de sectors oligopolístics.